e-ticaret

frenchboy
elektronik ticaret ya da kısaca e-ticaret, 1995 yılından sonra internet kullanımının artmasıyla ortaya çıkan, ticaretin elektronik ortamda yapılması kavramıdır. mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım, satış, sigorta, dağıtım ve ödeme işlemlerinin bilgisayar ağları üzerinden yapılmasıdır. e-ticaret son dönemlerin en popüler mesleklerinden biri haline geldiği için birçok kişi evden e-ticaret nasıl yapılır sorusuna yanıt arıyor. e-ticaret'in gelişen hacmi her gün binlerce kişinin e-ticaret hakkında araştırmalar yapmasında ve internetten satış yapan kişi sayısının artmasında etkili oldu.
n11.com, hepsi burada, trendyol gibi siteler bu işin devleridir. kafanıza takılan soruları ürün destek platformalarından araştırarak alışveriş yapın ya da bu tarz işlere girişin derim.

https://urundestek.com
frenchboy
pandemiyle birlikte offline olan ticaret hacminden ciddi bir kısım online kısma taşındı.
bu nedenle evden çalışma, uzaktan (remote) çalışma, e-ticaret, evden girişim vb deyimler çok konuşulur oldu.

bkz: e-ticaret

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches