kelebeğin rüyası

cayisallama
yılmaz erdoğanın en güzel filmlerinden biri. Oldukça beğenmiştim bu filmi. Şiir tadında bir film. içerisinde çokca vefa da barındırır film.
melankomik
3 saatten uzun olan film. 2 saatten sonrasını net hatırlamıyorum. aşırı sıkıcı bir film. şiir sevmeyen bir bana göre oldukça ağır. çıkıp gitmek istesem de yanımdakiler bırakmadığı için zorlukla katlandığım bunun için daha da sıkıcı hale gelen film oldu. kıvanç bile bir işe yaramadı ya ne diyeyim (^) !
abuzeroklava
soma faciası, ermenek faciasından önce ve sonra izlemek var. Önce izlediyseniz etkilenirsiniz sonra izlediyseniz yaşarsınız. Mükemmel ötesi bir film. Evet uzun ama boş sahneler ile değil uzunluğu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches