üniversitede evlenmek

melül
Durduk yere erkenden bağlanmaktan başka bişe değildir. Hayatın tadı diye birşey varken birine bağlanmanın ne kadar saçma olduğunun en güzel örneğidir.
cayisallama
biraz önce denk geldiğim biri yapmış bunu. Çocuğa imrendim gerçekten. Hemde ne imrenme. Kıskançlığa ramak kala bir imrenme.

olay şu şekilde gelişmiş;
tıp okuyan iki öğrenci bunlar. aynı bölümde birbirlerini beğenmişler, arkadaş olmuşlar. Sonra çocuk kıza gel evlenelim demiş. Sonra evlenmişler.

Çocuğa sordum;
-maddi bir gelirin var mı? Burs,iş vs. diye.
-yok dedi.
-Aileni nasıl ikna ettin?
- Aileme dedim ki, aylık bana ne kadar masraf ediyorsunuz? yurt parası 700 tl, harçlık falan derken 1300-1500 civarı. Aynı durumda evldiğim kız da vardı. oda aynı şeyi söyledi. yurttan kurtulduk beraber eve çıktık evlendiğimiz için. kiramız 800 tl. diğer masraflarıda kıstık. şimdi bir aileden aldığımız para bize yetiyor. düğün takıları kötü günler için.

okul bitince herşey normale dönecek inşallah.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches