numan zulüm

cayisallama
bir demet tiyatro da feriştah zulümün kocası.

bir demet tiyatro da bütün karakterler çok orjinal ve halkın içerisinden. Bu karakterlerden biri de bu adam. İktidarsız geç anlayan bir adam. Bu durumu eşi tarafından sürekli hunharca kullanılmakta. Sevdiğini kaybetmemek için ise her şeyi yapmaya hazır ve yapan bir karakter.

Normal hayatta da bu şekilde maalesef. İçimizde ki sevgiye açlık hissi bizi reel düşünceden uzaklaştırıyor. Bir sürü garibim kadın aldatılmasına rağmen sevgiye açlıktan dolayı (illa ki başka sebepler de vardır) ses etmiyor. Bir sürü düşünce o.pusu kadına garibim bir sürü erkek sevgiye açlıktan kaymetme korkusundan he diyor, olur diyor, peki aşkım diyor.

Asıl vicdansızlık ise; sözleşmenin yapılmasından sonra, bu evlilikte olur, ticari bir sözleşme de olur, kira sözleşmeesinde bile olur, insanda ki değişikliiği beraberinde getirir. Başta mükemmel gibi gözüken kişi sonradan özüne dönüşür. ızdırap ise bu işin sonlandırılması kararı ve onun getirileridir belki de.

Numan zulüm benim en çok acıdığım karakterdir ve belki de hayatın içinden olan en belirgin karakter bu oyun için ve diğer diziler için.

(bkz:Volkan Saraçoğlu)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches