1 eylül 2016 672 sayılı kanun hükmünde kararname

gercektosunpasa
verilen linkten ulaşılmayan kararname. Benim internetim mi yavaş yoksa yüklenme mi var anlayamadım. MAzluma bir şey olmamıştır umarım.
abuzeroklava
MEB'de 28 bin kişi işten atılmış. Demek ki büyük çoğunluğu öğretmenlerden oluşan bir liste... Çoluk çocukları aklına geliyor, insan üzülüyor. Ancak ülkeleri uçakla bombalanmış tanklarla vurulmuş hala geri adım atmayan bir kitle bu... Gözleri hala Pensilvanya'dan gelecek bir haberde... 3 senedir bunlara tek laf anlatamadık. Abileri ablalarını dinlediler. Bize selam vermez oldular. Hatta yakında göreceksiniz yollu tepeden baktılar. Talimatla bankaya para yaptırdılar. İlerde mevki makam kaparız diye saçma sapan bir sendikaya üye oldular. Daha geçen sene bile onca uyarıya, resmi yazıya rağmen çocuklara Fetö'nün kitaplarını satın aldırdılar, hatta bazıları çocukları zorladılar. Öğrenci devşirme faaliyetlerine devam ettiler... Fakat, bunlar kendini gizleyemeyen, Fetö'nün mayın eşeği gibi ateşe attığı kimselerdi. Asıl kripto fetoculara ve bunlara yol verenlere inmek lazım. Bunların yasa dışı faaliyetlerini bile bile, devlet yerine örgütten korkarak, bunlara zamanında gerekli idari cezaları vermeyenleri, adeta bunları suça teşvik edenleri bulmak lazım. Bir çoğu hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor, deşifre olmamak için Allah bilir bunları ihbar ediyor. Daha büyükleri yurt dışına kaçtı.
- Benim tanıdığım ve gerçekten düştükleri hale üzüldüğüm kimselere samimi tavsiyem şudur ki, devlet eninde sonunda bizim, siz kendinizi asıl bu Fetö belasından kurtarmaya bakın. Aklınızı kullanın, ruhunuzu bunlardan kurtarın. Oku dediklerini okumayın, dinle dediklerini dinlemeyin. Ahiretinizi de yakmayın. Bildiklerinizi anlatın. O vakit devletin tavrı da değişir. Milletin tavrı da değişir. Siz öğretmenler, korkunç bir CIA operasyonu ile bu ülkenin çalınmış insanlarısınız. Anne millete dönün. Her şeyi anlatın. Devlet baba da sizi bu tavrınıza göre affedecektir. Ümidim az ama inşallah böyle davranısınız. Samimiyetle söylüyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches