ameliyathane önünde beklemek

cayisallama
geçen sene yada geçen senelerin birinde (o seneyi hiç hatırlamak istemiyorum) Kardeşimin başından kötü bir kaza geçmişti. Bu durum o kadar etkilemişti ki beni anlatamam sevgili sözlük. Ameliyathaneye almak için bizi epeyce bekletmişlerdi. O bekleyiş süresi belki 1-2 saat ancak bize yıllar gibi gelmişti. buraya kadarı günlük gibi oldu biraz.

Ameliyathaneye aldıktan sonra doktor her şeye hazırlıklı olun dedi. Bir şeyler imzalattı. Sonra o ameliyathane kapısında beklemeye başlıyorsunuz. Hele doktor size durum çok kritik, kaybedebiliriz tarzında şeyler söylerse o zaman daha bi kötü oluyorsunuz.

Kapı önünde beklerken aklınızdan saniyede bir milyonlarca şey geçiyor. Sizinle beraber bekleyen varsa göz göze gelmemeniz lazım. Göz göze gelirseniz o bakış o kadar şey anlatıyor ki ifade edemem. Daha acısı için ise kıyamayıp oraya getirmediğiniz kişi varsa bizde bu annemdi, onun dakikada bir aramasına daha çıkmadılar demek belki bi tık daha acıdır.

O kapı önünde herhangi bir oturak yok. Ayaklarınız üzerinde ördek oturuşu ile saatlerce bekleyip olumlu haber almak tarif edilemez bir sevinç ve şükür kaynağı, olumsuz ise daha almadım ki allah kimseye nasip etmesin yıkılmak insanı yıkar gerçekten.

Tarif edilemeyeceği kadar kötü bir şey. Allah kimseyi ameliyathane kapılarında bırakmasın, bekletmesin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches