dafont

imschrolled
yazı tipi sitesi. birçok stilde yazı tipi ve basit şekil (clipart) dosyası bulmayı mümkün kılan bir yer aynı zamanda. geniş bir koleksiyonu olduğunu söylemek mümkün. bunun yanında hem sanatsal hem de ticari bir vitrin. logo, afiş, kurumsal kimlik yapımına başlanmadan önce konsepte uygun görselliği, anlam inceliğini az çok belirlemek ve fikir almak adına bakılır. bunun yanında, işte tam budur dediğiniz yazı tipini de kullanım haklarının şartlarını yerine getirerek resmi işlerinizde kullanabilirsiniz.

imschrolled
kullanım hakları konusuna özellikle ticari kullanımlarda dikkat edilmesi gereken bir arşivdir. bunun yanında, kişisel kullanımla ilgili genel olarak sorun yoktur. indirdiğiniz (.rar) dosyasında, mutlaka bir "oku, beni oku" notu çıkar. bunun yanında, fontu, font klasörüne kopyalayıp birçok programda kullanabilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches