ülkemizde gençlerin karşılaştığı zorluklar

imschrolled
kimi zaman heves kırıcı olup, tahmin edilebilir bir çeşitlilikte örnekleri olan ve her alanda insanımızı ilgilendiren sorunlardır. eğitim, sosyal hayat, geçim derdi vs. birçok genel ve köklü sorunu en başta sayabiliriz.

altını çizerek öne çıkartmak istediğim daha detay bir sıkıntı var, \"her aşamanın yeni caydırıcı zorluklar ile sizi karşılaması.\" işte bu oldukça kafa karıştırıcıdır, bulanıktır biraz da. ne kadar azimli, üretken ve işinize sahip olursanız olun, bir takım yan-unsurlar ile engel seviyesi yükselir, yükseltilir. hatta bunun, bu konuda iyi niyetli yaklaşamıyorum, sistemli bir biçimde olduğunu düşünüyorum. hedefinden kolay kolay vazgeçmeyecek biri olarak, bu tarz yüklemelerin ağır olduğunu söylemem gerekir. yani sadece benim için değil, yıllardır çevremde olup bitende de gözlemlediğim bu yönde, pek farklı değil. şunu bitir şu gelsin, şu sınavı geç şu sınav gelsin. sen derece ile bitir, yine bir sınav çıksın karşına, umut kırıcı bir yerde. tabi ki anlıyorum, siz bu aşamaları geçtikçe farklılaşıyorsunuz ve her aşama sizi daha ileri çekiyor, ona lafım yok, bir tür doğal eleme söz konusu. ama sistem geçilememesi üzerine kurulu, resmen ölüm kalım meselesi, somut manada olanı geçtim, düşünsel anlamda da var bu durum. vadedilen ve istenenler arasında uçurum var. tıpkı, sektör ve eğitim mesafesi gibi. sonuç olarak, daha farklı bir anlayışa ihtiyacımız var, her açıdan bütün olarak.
melül
Cinselliktir. Öyle bir tabumuz var ki bir genç için ileride bile aşılamayacak sıkıntılar üretiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches