bana küfür ettin diye kavgaya gelen adam

cayisallama
Bu yaz çanakkale de başıma gelen olay. Denizden çıkmış yaylan yaylan eve doğru giderken adamın teki motor ile arkadan yetişti bize. Geldi bana sen kime küfrediyorsun laaan dedi.

Normal şartlarda insan (ben de insanım) bu durumdan az tırsması lazım ya da direk ooo kavga var şunun ağzını burnunu kırayım da sonra küfür ederim demesi lazım. Ancak acaip bi ruh halindeyim. Adama şakayla karışık dalga moduna geçtim.

Adam bana sen bana ana bacı nasıl küfür edersin, sen kimsin, senin aklını alırım tarzı şeyler söylemeye başladı. Abicim bak küfür falan yok. Ben seni daha önce hiç görmedim bile. Yok efendim sen bana küfür ettin.

Adam az yaklaşınca ağzından çıkan koku ile ben de sarhoş olmuş olsam gerek bizim bu muhabbet uzadı gitti. Kendine olmayan, sallanan bir adamlar yarım saate yakın bu şekilde şamata yaptık. O kadar sıkıldım ki bi ara sigara çıkarttım yakayım diye. Bizimki dur buradan yak dedi. Aynı şekilde olur mu sen buradan yak dedim. Adam elime sarıldı yok buradan yak diye. Baktım bizim kavga olayı unutuldu ben birazdan kaçarım diye düşünürken bu adam tutturdu sen sen bana nasıl küfredersin diye. Durduk yere adamın aklına geldi aynı şey.

Sonrasında polise haber vermiş çevredekiler. polis geldi. Problem nedir falan. Böyle bir iddiası var adamın dedim. Ancak adamı tanımıyorum ve küfür falan da etmedim dedim. Polis bu durumda biz bişe yapamayız dedi. Polisin yanında ruhsatlı silahım var vururum seni dedi biizm ki. Eli arada bir arkasına doğru götürüp durdu.

Yine hararetle ben konuyu anlatmaya çalışırken amaaan deyip uzaklaştım yanından. Peşimden de gelmedi. Muhtemelen bi 10 dk sonra bu bana küfretti deyip aradı beni ama bulamadı. Adamın adı sezer miş.

Garip mi garip bir gece yaşatmıştı bana.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches