öldürdüğü kişinin ailesinden tazminat istemek

abuzeroklava
Otomobiliyle aşırı hızla giderken bir bisikletliye çarpıp ölümüne yol açan şahıs, aracındaki 50 bin liralık hasarın tazminini istedi.

Böyle haysiyetsizlik, böyle şerefsizlik olmaz. Bu işle ilgili kimin parmağı varsa acilen yargılanması gerekir. Tutanağı tutan polisten tutuksuz yargılama veren hakime kadar.

--- (gbkz: spoiler) ---

kaza 12 Mayıs 2016 tarihinde Konya’nın Karatay ilçesi Adana Çevreyolu Matbaacılar Altgeçidi’nde meydana geldi.

Konya’nın zengin ailelerinden gelen Mehmet Ali Yapıcı isimli sürücü, otomobiliyle alt geçitten aşırı hızla geçtiğinde önüne çıkan bisikletli, 55 yaşındak emekli astsubay Orhan Özdemir’e arkadan çarptı. Özdemir, metrelerce ileri düştü, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Tutanakta polis bisikletli Özdemir’i kusurlu gösterdi. Yapıcı da 50-55 km hızla gittiğini savundu.

Ancak karşıdaki benzin istasyonunun kamerasında, Yapıcı’nın çok daha hızlı gittiği, arkadan çarptığı ve emekli astsubayın metrelerce ileri fırlamasına neden olduğu görülüyor.

Buna rağmen Yapıcı nöbetçi mahkemece az kusurlu bulunarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

--- (gbkz: spoiler) ---
https://www.youtube.com/watch?time_continue=352&v=wJZs_QgkBiY
cayisallama
Bu ülkede bu olayın bi şekilde düzeleceğine inanmak istiyorum. Tutuksuz yargılanan bu adamın müebbet yiyeceğine inanmak istiyiyorum. Bu kişinin kullandığı aracın 50 km/h hızla gittiğine dair onay veren polis ve diğer yetkililerinde aynı şekilde yargılanacağına da inanmak istiyorum. Bu açtıkları tazminat davasını kıvırıp kıvırıp onlardan alabilecek avukatların olduğuna da inanmak istiyorum. En azından medyada popüler olup son zamanlarda sadece gördüklerine acıyan ve vicdan temizleyen bizlerin bunu en üstte tutma ve unutmama çabamızın olduğuna inanmak istiyorum. http://www.malayani.com/kategoriler/turkiye/arkadan-carpip-oldurdugu-bisikletlinin-ailesinden-tazminat-istedi/
melül
Sonra neden insanlar birbirilerini öldürüyor. Neden kan davaları var. Burası bir hukuk devleti ise o dava ve davalar adilce görüşülmesi lazım. Aksi takdirde hukuk kişiye silaha kalıyor.
orospu çocukları.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches