çocuklar için basit ingilizce eğitimi

cayisallama
Dünya Bankası tarafından yapılan bir araştırma, Avrupa dillerini konuşmayan ülke insanlarının İngilizceyi ileride akıcı olarak konuşmaları ve konuşulanı anında algılamaları için, konuşma ve konuşulanı anlamaya yönelik becerilerin küçük yaşta edinim yoluyla (ana dilini öğrenir gibi ) geliştirilmesi gerektiğini göstermekte. Bildiğiniz gibi, yetişkin olarak İngilizce öğrenmeye kalktığımızda, konuşmakta sıkıntı çekmekteyiz. Ancak küçük yaşta İngilizce öğretimi yetişkinlere göre önemli farklılıklar arz etmekte.

Öğretimde kullanılan içeriğin çocukların yaşına uygun olması, çocuklar tarafından sevilmesi yeterli değildir. Bunun yanında kelime ve kalıp cümle öğretiminde kullanılan animasyonlu aktivite, video, şarkı ve oyunlar birbirini desteklemeli, çocukların konuşma ve konuşulanı anlama becerilerini en üst seviyeye çıkaracak şekilde yapılandırılmalı ve dilin kalıcı olarak ve kullanıma yönelik edinilmesini sağlamalıdırlar.

[http://www.malayani.com/kategoriler/bilim/cocuklar-icin-basit-ingilizce-egitimi/ tık tık]

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches