türk dizisi

cayisallama
Öncelikle bütün genellemeler yanlıştır ancak yerden yere vurulur. Sebebi nedir peki bu işin? Bizim milletin bi boku beğenmemesinden kaynaklıdır.

Sinemadan az anlayan biri, bu işlere az bulaşmış biri bu eleştirileri yaparken bu kadar acımaz olmaz. Kabul ediyorum arka sokaklar diye bişe var kabul ediyorum akasya durağı diye bişe var bu eleştirileri haklı çıkarabilir. Bu dizilerin bile yazılması, bölümün yapılmasının ne kadar zorluklar ile geçtiği göz önünde bulundurulmalıdır.

Diğer taraftan aydın üretmeyen bir toplumun görsel medyasının sürekli eleştiriside ironiktir.

Bir diğer taraftan leyla ile mecnun, bir demet tiyatro, işler güçler, diriliş Ertuğrul, yedi numara, avrupa yakası, ikinci bahar, ekmek teknesi, süper baba, kayıp şehir, tatlı hayat, tövbeler tövbesi, beni böyle sev, geniş aile... gibi diziler kötü diziler miydi? Bunların senaryoları basit senaryolar mıydı?

Hepsi bi yana 'Benim annem bir melek' diye bir dizi vardır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches