engelliler için 400 kilo kapak toplayan kız

cayisallama
Yüreği ne kadar büyük insanlar var. Yürekleri kadar idealleri de büyük olunca ortaya böyle müstesna şeyler çıkıyor. Bu azmi ömrüne yansısın, yüreğinin güzelliği huzurlu bir hayata.

--- (gbkz: spoiler) ---



Koral Mercan, 13 yaşında. İzmir’in Alsancak Semti’nde yaşıyor. Ortaokul öğrencisi.

Koral, bir yıl önce Konak Belediyesi’nin bedensel engellileri tekerlekli sandalye sahibi yapmak amacıyla başlattığı ‘Mavi Kapak, Mavi Sevgi’ kampanyası için kapak toplamaya karar verdi.

Tek başına bir yıl içerisinde tam 185 bin kapak toplamayı başardı.

Koral’ın topladığı kapaklar yaklaşık 400 kilograma denk geliyor. Kampanya için toplanan her 270 kilogram pet şişe kapağı karşılığında bir tekerlekli sandalye alınabiliyor.

--- (gbkz: spoiler) ---

[http://www.malayani.com/kategoriler/turkiye/genc-kiz-engelliler-icin-185-bin-kapak-topladi/ tık tık]
abuzeroklava
ülkemizde yardım severliğin, iyilik yapma isteğinin ne kadar ileri boyutlarda olduğunun en güzel örneğidir. Bu kız ayrıcalıklı bir kız değil bütün çocuklarımız en az bunun kadar iyliksever. Ancak bu kız o iylik severliğini icraata dönüştürmüş ve farklı olduğu kısmı da orası.

Hayatı boyunca hep bu kadar iyiliksever bir kişi olarak kalır. Çocukları benzesin lan bu kıza.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches