26 eylül 2016 metro turizm kazası

cayisallama
Büyük İstanbul Otogarı girişinde metro turzim otobüsünün önce bariyerlere, ardından da duvara çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. YAralanan kişinin tekinin kolu kopmuş. Burun kanaması falan değil. Bu duruma bir dur demek lazım artık. Bu işlerden kim sorumluysa denetimleri sıklaştırması lazım.

[http://www.malayani.com/kategoriler/turkiye/esenler-otogari-girisinde-kaza-1-olu-2-yarali/.html tık tık]
gruda
Bence bu firma direkmen kapatılmalı. Yazık günahtır arkadaş. Denetim falan demiş arkadaş ne denetimi lan iki günde bir kaza iki günde bir kaza.
imschrolled
son derece üzücü bir kaza.

bunun yanında ilgili firmanın son zamanlardaki içerisinde bulunduğu vakalar gereği insanları bıktırdı iyice. tam hayrettin'e göre malzeme var aslında. (eleştiri açısından.)

melankomik
metro bile yemiyorum bunlar yüzünden.( !)
şaka gibi firma, bir değil iki değil üç değil sonsuz sanki. gerçekten birinin dur demesi lazım. hayır binmesem yarın öbür gün allah korusun yolda yürürken bulur insanı binmemekle olacak iş değil.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches