yanlış durakta dura basıp ayıp olmasın diye inmek

cayisallama
Ben böyle bir karakterde birini biliyorum doğrusu. Pazarcının abi 4 kilo vereyim düz olsununu bile kıramayan ya da yok canım olmaz diyen bir arkadaş. 4 kilo hıyarla bir gün eve geldi bu bahsettiğim kişi. Otobüs şöförüne mi bağıracak pardon yanlış oldu diye.
melankomik
benim o ben.!!!! hayır diyemeyen tipik insan özelliği. ne olacak ki sanki azıcık yürümüş olurum. sabah sporu. (yürümeyi sevmediğim halde yaparım bunu siz düşünün o kadar iyiyim. ((^^))
karakedisi
Yerine göre benim. O an ki psikolojim, şöförün kibarlık durumu ( bildiğimde günaydın ya da kolay gelsin derim bazen cevap vermezler), otobüsün kalabalıklığı vb durimlara göre karar alıyorum. Evet az biraz sorunluyum. Haklısınız.
melül
ben değilim bu. körüklü otobüste en arka taraftan hayvan gibi bağırırım gerekirse. Kaptan arka kapı. Hooop kaptan. Lan arka kapıyı açsana şekline kadar gider bu iş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches