yazarlarımızın yaptığı şakalar

imschrolled
memur sözlük yazarlarının hazırladığı, kıyısında köşesinde bulunduğu ya da bir hinlik, bir işgüzarlık ile katkıda bulunduğu, kendiliğinden çeşitlenen, serbest ve bağımsız şakalardır.

geçen sene kışın, bu civar kar dolar. güneyden gelen arkadaşlarımız, pek sık kar görmedikleri için kar yağışını büyük bir sevinç ile karşılarlar. hatta yatıp yuvarlanıp, bol bol kar yerler. işte bizim ramazan abi'de bu türün bir örneği. bir de, ahmet var. yemeğe filan birlikte gittiğimiz arkadaşlar. akşam dışarı çıktık. ahmet'e çaktırmadan, ramazan abi'yi ayarladım, dedim ahmet'i kara yatırıyoruz, tamam dedi. sonra, ahmet'e de bunu söyledim. ramazan abi ile seni kara yatırcaz diye biliyor. ramazan abi güçlü olduğu için tongaya gelmeden yatırmak zor filan, gel onu yatıralım dedim, tamam dedi. sonra yemeği yedik çıktık. ikisi de bana bakıyor, işaret vereyim diye. ramazan abi olacaklardan habersiz tabi. çimenlik bir alana yaklaştık, tehlikesiz bir yer. ramazan abi'ye \"hadi\" dedim. (içimden gülüyorum ama.) en son ramazan abi, ahmet'i yakaladı, yıkmaya çalışıyor, bana da yardım et filan diyor. \"hadi canım, ava giden avlanır\" dedim. tuttuk kara gömdük ramazan abi'yi. ramazan abi olayı anladı, ilk bir mırın kırın etti ama o da güldü sonra. güzeldi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches