10 yıl aynı kıyafeti kullanan insan

imschrolled
t: \"bilge kişidir.\" (irem ayşegül insel)

yakın geçmişte pek sık tanık olduğumuzdur. \"yama\" denilen bir olay vardı tabi. şimdi rengi gitti diye kullanmıyoruz. eski ayakkabılarla top oynamaya çıkardık. şimdi krampon olmadan gitmiyoruz. amaç bir eleştiriden ziyade, değişimi ortaya koymak. ne bileyim, sunum için ayrı kıyafet vs. şanslıyım/şanslıyız.
melankomik
10 yıldır aynı kıyafeti sürekli giymesem de 10 yıl önceden olan kıyafetlerim hala var ve ara ara giyerim. atamamak gibi bir huyum var benim, yırtılmaktan parçalanmaktan kullanılmayacak bir hale gelinceye kadar kullanırım. burdan tutumlu olduğum manası çıkmasın aksine üzerine yeni bir sürü daha şey alırım, sadece eskiyi atamam.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches