yetişemediği uçağı bomba var diye ihbar eden kişi

cayisallama
Bu kafadan bana da lazım. SAdece bu kafa değil bu öz güvenden de lazım.
Kaçırdığım otobüs ile ilgili diyaloga girmekten çekinirdim bu bana bir ders oldu.
Uçaktakilerin korkusuna hiç girmiyorum bile.

--- (gbkz: spoiler) ---

Iğdır’dan İstanbul seferini yapmak için bu sabah kalkan THY yolcu uçağı, geç kalan Tamer B. adlı yolcunun bomba ihbarı yüzünden tekrar Iğdır Havalananına indirdi.

--- (gbkz: spoiler) ---
[http://www.malayani.com/kategoriler/turkiye/ucagi-kaciran-yolcu-havalanan-ucagi-bomba-ihbari-ile-indirtti/.html tık tık]
melül
Bu adama yapılması gereken şey açık aslında. Ceza falan da vermeyeceksin buna. Iğdır istanbul seferinde önce kokpit te dövecekler sonra içeri yollayacaksın onlar dövecek. Yolculuk bitince de salacan ortalığa ne hali varsa görsün.
abuzeroklava
Bencilliktir. Ya benim olacaksın yada kara toprağın şeklindeki zihniyetin laciverti.

Bu adama ceza falan vermeyeceksin. Anasından emdiği sütü burnundan da değil boğazından getirtecektsin. Nasıl sinirlendirdi beni ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches