ayasofya'nın sıra dışı imamı önder soy

cayisallama
Asıl önemli olan görevidir benim için. Görevini iyi ifa ediyorsa gerisi önemli değil diyemeyeceğim. Gerisi de önemli bu haliyle bir sürü imama, insana örnek olabiliyor ve bu bizim içimizi ısıtıyor.
--- (gbkz: spoiler) ---

Ayasofya'nın ibadete açık bölümü Hünkar Kasrı'nda görev yapan imam Önder Soy, sanatçı ve sporcu kişiliğiyle gençlere örnek oluyor. Mesleğini aksatmadan kickboks, boks ve karateyle ilgilenen Soy, kendini geliştirmek için musiki dersleri alıyor, hat sanatıyla uğraşıyor.

--- (gbkz: spoiler) ---
[http://www.malayani.com/kategoriler/turkiye/ayasofya-hunkar-kasrinin-spor-ve-sanat-tutkunu-sira-disi-imami-onder-soy/.html tık rık]
gruda
Bu tarz insanlara saygım her zaman var ancak din görevlisi olunca daha da artıyor. Kendini geliştiren din görevlileri her daim bu saygıdan fazlaca alacaklar, vasatlar ise yergi den nasibini alacaklar.

Aferin Uşak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches