10. çocuğunda kız olan adamın evi terk etmesi

cayisallama
Konyada olan olay. Adam yememiş içmemiş çalışmış. sonuç hep kız olmuş ve erkeği bulana kadar inada bindirmiş. 9 tane çocuk yapmış. Bu dokuz çocuğuda kız olmuş ve onuncuyu yapmaya karar vermişler ve o da kız olmuş. Sonra bu şerefsiz de evi terk etmiş.

Çocuğun cinsiyeti babadan kaynaklıdır çoğunlukça.


İnsanı sinirlendiren ise bu kadar çocuğu yapamayacak durumun yok, evin yok barakada yaşıyorsun neden be adam. bu tek taraflı da değil neden be kadın. Nasıl bakacaksınız bu çocuklara.Adam evi terk etmiş nereye be gülüm o çocuklara bakmakla yükümlüsün.

İşin kötü tarafı bu kadının bu adamın bu çocuklara bakmakla yükümlü olduğundan haberi bile yok.

[http://www.malayani.com/kategoriler/turkiye/10-cocugu-da-kiz-olan-adam-evi-terk-etti/.html tık tık]
gercektosunpasa
Hayat şartları oldukça zor ve bunun farkında değil bu kadın ve adam. Bu zor şartlar bi yana sen on çocuğu nasıl yaptın be kadın. Hayatları nasıl olacak bu çocukların hiç düşünmedin mi? elbiseleri bile yok ya.Aslında acımamak lazım ne kadına ne adama ama gel gör çocuklar var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches