çocuk doğum günü sektörü

abuzeroklava
Müthiş bir sektör şu doğum günü olayı :) Çocuğa, gence ayrı, iş yerlerinde ayrı, yaşlılarda ayrı... sürekli büyüyen bir tezgah halinde gidiyor.
http://www.hthayat.com/yazarlar/damla-celiktaban/1023390-cocuk-dogum-gunu-sektoru
cayisallama
sadece çocuklar için değil bu problem, herkes için büyük bir problemdir. Doğum günü oldu hediye al, evlilik yıldönümü oldu hediye al vs uzayıp gider.

Kabul ediyorum bu günler ve o hediyeler insanı mutlu hissettiriyor ancak karşı tarafın para ile yaptığı şeylerden mutluluk duymayalım artık. Birine onun özel olduğunu hissettireceksek bunun yolu para olmamalıdır. bu savım fakir olduğum için değil ciddi anlamda doğru olmadığı içindir.

Bu iyi hissettirme işlemini paranız bitince yapamayabilirsiniz, günler çoğalınca yapamayabilirsiniz. Bunun dışında doğum günü mü çöp poşeti alın ama aaa bu sana lazımdı şeklinde olsun. Bence çok daha iyi hissedeceksiniz ve karşı tarafta iyi hissedecek.

Bazı insanlar bu olaydan kaçmak için tema ya yada benzer bi yere bağış yapın diyor. Kısmen güzel bir seçim ama işin içinden parayı tamamen çıkartmamız lazım bana sorarsanız.

Bu para olayını şuan çeyrek altın olarak kullanıyorum evleneceklere onun dışında para ile insanları mutlu etme gibi bir derdim yok çok şükür.
lafmacunn
Pasta tasarımcısı Kylie Mangles tarafından çok ilginç bir pasta yapmış. Bu pasta aklına nereden gelmiş diye sorarsanız t-shirt tasarımlarından yola çıkmış ama ayakta alkışlanacak ve kesinlikle kesmeye kıyamayacağınız bir pasta yapıyor.
http://www.lafmacun.net/Liste/pasta-tasariminda-ulasilmis-son-nokta-bu-olsa-gerek
melankomik
benim o benim (^^) ruhum çocuk.
her türlü şeyin oyuncaklaştırıldığı günümüzde hem kolay hem zor ama para tuzağı olan alan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches