muhammet fatih safitürk

cayisallama
Terör saldırısında hayatını kaybeden derik kaymakamı ve kayyumun derik belediye başkanlığına atadığı başkan. Allah rahmet eylesin.
[http://www.malayani.com/kategoriler/turkiye/teror-saldirisinda-derik-kaymakami-muhammet-fatih-safiturk-sehit-oldu/.html tık tık]
abuzeroklava
Makam odasına yerleştirilen bir bomba ile şehit edilen Mardin Derik Kaymakamı M.Fatih Safitürk'e yapılan kalleşlik yüreğimizi yaktı.
Aslında herkesin çok iyi bilip de bilmezden geldiği gibi, doğuda devlet kurumları PKK'lıların bir çeşit işgali altında... Devlet, böyle bir ortam varken, 90'ların tabiriyle rutin dışına çıkmaya başlamazsa, hep beraber daha büyük bir felakete doğru gideriz.
cayisallama
Teröristlerin makam odasına el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammet Safitürk için Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin bazı illerinde gıyabi cenaze namazı kılınacak. Allah mekanını cennet eylesin.
axit
Bugün 11 Kasım...Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün Mardin'in Derik ilçesindeki makamında haince şehit edildiği gün...Mekanın cennet,ruhun şad olsun...#unutmadık

Canı yanan sabretsin can yakan da canının yanacağı günü beklesin (Hadisi Şerif)

abuzeroklava
Sürekli bana gelip “Babamla telefonla konuşalım” diyordu. Ben de “Babanla artık görüşemeyeceğiz” diyordum. “İşe mi gitti, çok mu işi var. Derik'te mi” diye soruyordu. Baktı ki aramama süreci uzadı. Bir çocuk psikiyatristiyle birlikte hareket ederek “Baban bir daha gelmeyecek, o seni görüyor” gibi şeyler söyledim. Uyku problemi çok oldu. İyi geceler telefon konuşmalarını yapamadığı için uyuyamıyor. “Kötü rüyalar görüyorum” diyor. Televizyonda bir program izliyorduk, babasının video gösterisi geçti. Kulaklarını kapattı. “Anne kapatın televizyonu gece uyuyamıyorum” dedi. Çok etkilenmiş demek ki. Önceden en çok kimi seviyorsun derdim “Babamı ve seni” derdi. Son dönem sorduğumda “Sadece seni” diyordu. O kadar içime dokunuyor ki o “sadece” kelimesi. “Oğlum baban bizimle hala. Hep babamı ve seni seviyorum de tamam mı” dedim. Şimdi “Babamı ve seni” diyor.
Kabre götürdüm. “Oğlum buradan bir kapı açıldı baban cennete gitti. Orada seni bekliyor” dedim. “Anne biz de gidelim” dedi. Bizim gitmemiz için baban gibi güzel işler yapmaya ihtiyacımız var. Derik'te çalıştığı gibi cennette de bizim için çalışıyor. Biz de burada çalışacağız, sonra cennette buluşacağız” dedim. Çocuk rahatladı. Mezar taşını öptü. Çiçekleri sevdi.
-Şehid Muhammed Fatih SAFİTÜRK'ün Eşi...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches