aşık olmak

cayisallama
Bazen dua edersiniz allahım bu şeyi gönlümden al diye. Her zaman iyi bişe değildir bu. Zamanında ve doğru kişiye ise mükemmel bir şey ancak değilse allah kurtarsın demekten başka diyebileceğim bir şeyim yok.

Doğru kişiye, doğru zamanda bu olasılıkta oldukça zor. Nasip demek lazım nasip.
gercektosunpasa
dünya aşk,dostluk ve sadakat üzerinde kurulmuşken ben bu nimetlerin tadına varamamanın üzüntüsü içerisindeyim. Hayatta tadılabilecek en güzel duygulardan biri.
ingiliz anahtari
Aşk diye birşey bu zamanda çok az aşk dediğin eskilerde kaldı şuan tüketilen bir şey halinde ayrıca Leyla ile Mecnun en büyük aşıklardır şu zaman öyle bir zamanki millet tek tabanca ekonomik psikolojik sistemsel baskılar vs leri neticesinde bırak evlenmeyi flört etmeye tahakat enerji psikoloji kalmamış durumda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches