21 aralık 2016 el bab da 14 askerin şehit olması

cayisallama
tsk, fırat kalkanı harekatı'nda 10 askerimizin şehit olduğunu, 6'sı ağır 18 askerimizin de yaralandığı açıkladı. http://www.yenisafak.com/dunya/firat-kalkaninda-10-askerimiz-sehit-oldu-2584536
abuzeroklava
El Bab'da şehid olan yiğitlerimize Allah cennet ülkeleri bağışlasın. Çarpışmaya devam eden kahramanlarımızın hakkını ödememiz mümkün değil. Rabbim onları korusun. Kılıçlarını keskin, gazalarını mübarek eylesin.
abuzeroklava
ABD, resmen Türkiye el Bab'da perişan olsun diye, 1000 Işid teröristinin buraya sevk edilmesine ön ayak oldu. Davul zurna ile Rakka'ya operasyon yapmayacaklarını ilan ettiler ve Işid'lileri el Bab'a gönderdiler.
Kim oldukları bir türlü anlaşılamayan (!) bu vampirlerin CIA projesi olduğunu Türkiye'de aklı selim sahibi herkes anlıyordu. Aynı şekilde, Türkiye'nin Işid'e destek verdiğini söyleyen HDP, Fetö ve malum muhalefet de tezgahın bir parçasıdır. Kansızlık başka birşey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches