dinihaberler.com

cayisallama
bir web sitesi.maalesef olan bir web sitesi.

Şöyle bir veri vardı bi ara ne kadar doğru bilemiyorum tabi. internet üzerinde 100 içerik varsa bunun %3 türkçe içeriktir diye.

Şimdi bu web sitesi de %3 lük dilimin içerisinde. Yani biz bir şeyi araştırdığımızda eğer türkçe aradıysak bu siteye de gitme olasılığımız var. Yani bir şeyi araştırırken edineceğimiz bilgiler içerisinde tarz lağım ve kendilerince incelemelere de maruz kalıyoruz.

Bu siteye google üzerinden gittim diyelim. İçeri girdim felaket bir cahillik ile harmanlanmış bir sürü pis bir konu var. Site içerisinde geçirdiğiniz her vakit, okuduğunuz her haber tarzı karalama sizi oldukça sinirlendirebiliyor.

Marjinal site deyince akla yeniakit gibi şeyler geliyor ya. Yeni akit gibi sitelere kurban olsun bu fikirsiz siteler.

Sonuç olarak anlatmaya çalıştığım şey şu; %3 lük dilimimiz var ya aslında yok. Gerçekten yok olsa olsa %0,003 lük dilimimiz var şu internet aleminde. geri kalan kısım ot. Ot olsa yine iyi bok.

Not: hukuki olarak entry me bişe olmasın diye bu kadar sabırlı yazdım. Yoksa yazacağım şey cem uzan tarzı bi kaç kelamdı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches