iş arkadaşından ayrılmak

bergamut
İşyerinde her gün gördüğün yeri geldiğinde kızdığın yeri geldiğinde dertleştiğin ama hep sevdiğin insanın bir gün gelip de artık başka bir yerde olucağını bilmenin getirdiği üzüntüdür. Tarafımdan tamamen ayrılmak olarak algılanmasa da (zaten olamaz da) yine de eskisi kadar sık konuşamayacağını bilmenin getirdiği burukluktur. Yolu açık, istediği ve hayal ettiği her şeyin ama her şeyin gerçekleşmesi dileklerimle...
Not: Eminim okuyacaktır
cayisallama
Pazartesi itibariyle bir sürü iş arkadaşımdan ayrılacağım. Aslında bu bir sürü dediğim insanların belli bir kısmı benim için sadece sürü. Ayrılık için derler ya hayatta ki en güzel şeylerden biridir diye. Ayrılık hep hüzünlü değildir diye. Ayrılmak çok iyi gelecek eminim bundan.

Ancak bazı arkadaşlar var ki onlarla artık aynı yerde çalışmamak üzüntü veriyor alttan alttan. Kararlar insanlara yeni hayatlar getiririrmiş buraya gelince de yeni bir hayat getirdi, yeni dostlar yeni sevimsiz insanlar vs. Yeni yer belki daha güzel dostlar belki daha sevimsiz insanlar getirir kim bilir.

Bende kalan ve kalacak olan zaman içerisinde tanıdığım ve gerçek anlamda iç ısıtan insanların, dostların olmasıdır. Bu dostlar hep kalacak inşallah, hep iyi kalacak inşallah.

Bu dostlar ile aynı yerde çalışmaya her gün görşmeye gerek yok aslında. Asıl olan içimizde hep kıymetli kalacakları. yoksa bu ulaşım ağının olduğu dünyada göreslemek diye bişe kalmadı.

Not: Bergamut varolsun. (u:Öz kardeşimden farkız ve hep bizim gız olarak kalacak)
melankomik
iş arkadaşlarım öğretmenler odamızı kapsadığına göre çok da üzülmeyeceğim durum.
allahım yeni yılla tayinim de çıksın, dinimiz amin. (^^)
gruda
Büyükçe bir yer ise çalıştığınız yer, kat değişimi de buna girer. Beraber çalışamazsınız. Alışkanlıklar zor bırakılır ve sancı verir.
Alışmak lazım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches