5 ocak 2017 izmir adliye patlaması

abuzeroklava
izmir adliyesinde meynada gelmiş patlamadır. [https://tr.sputniknews.com/turkiye/201701051026643051-izmir-patlama/ güncel haber]

İzmir Adliyesinde kahraman bir polis memuru Fethi Sekin büyük bir felaketi önlemiş ancak kendisi şehit olmuş. Alnından Peygamber Efendimiz öpsün. Ömer Halisdemir'e cennet arkadaşı olsun. Allah hainlerle zalimlere fırsat vermesin.
gruda
Allah tüm hainlerin, tüm teröristlerin, bunlara yardım ve yataklık yapan tüm üst akılların belalarını verecektir. Allah'a çok şükür ki biz ŞEHİT oluyoruz bu yüzden korkmuyoruz, korkutamıcaksınızda, itler hainler tüm teröristler üst akıllar hepiniz pislik gibi, leş gibi olucaksınız, bu yüzden siz korkun. zaten korkunuzdan son çırpınışlarınızı yapmaya çalışıyorsunuz. BİTECEKSİNİZ, KORKACAKSINIZ.
axit
Herkes yanında yamacında ulaşabildiği kim varsa ona sıkı sıkı sarılsın. Dindar dinsiz laik antilaik Alevi Sünni Türk Kürt herkes birbirine sahip çıksın sarılsın. 2017 iç savaş denemesinin yapılacağı korkunç bir yıl olacak maalesef.
Her kim aşırı söylemlerde bulunuyor ise ya cahil ya haindir her iki durumda da tehlikelidir.
Hani malum bir ticari söylemdir indirim çılgınlığını anlatan \" patron çıldırmış olmalı \" diye. İşte küresel vampir çıldırdı. Rusya'nın diplomatlarını birer ikişer öldürüyorlar bizde de terör saldırılarının her türünü deniyorlar deneyecekler.
Yakında sözde Alevi görünümlü birileri cami bombalayabilir , sonra da molla görünümlü birileri cemevi yakabilir. Aklınıza gelen gelemeyen her tür fay hattını kırmak için saldırıyor saldıracaklar. Yapmanız gereken serin kanlı olmak ve milletin tüm fertlerine hoşgörülü olmak birbirinize sarılmak.
Provokasyona alet olmayın gelmeyin.
Bizi yenemezler , karamsar olmayın itidalli olun. Başaramayacaklar ancak en az zararı görmek için en üst düzeyde akıllı ve tedbirli olmak şart.
Martta buralar alev alev diyenler elbette olacaklardan haberdar . Şimdi bize düşen bu oyunu bozmak. 15 temmuz gecesi bozduk gene bozacağız.. UNUTMAYALIM.. BAŞKA GİDECEK VATANIMIZ YOK...SURİYE'NİN ŞU ANKİ DURUMU İBRETLİKTİR..VATAN OLMAZSA HİÇ BİR ŞEY OLMAZ...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches