fethi sekin

cayisallama
Görevinden fazlasını yapan milletin ta kendisi.

5 ocak 2017 izmir adliyesi patlamasında teröristleri içeri girmesini engelleyen kahraman polisimiz. onun sayesinde belki yüzlerce kişinin hayatı kurtuldu. allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
melankomik
keşke bunlar hiç olmasa da kahramanlarımız hiç ölmese dediğimiz polisimiz. başkaları yetim öksüz kalmasın diye canını hiçe sayan kahraman. allah rahmet eylesin.
spazmoldum
'' trafik polisi sadece araçlara değil teröre de dur der .. ''

ömer halisdemir'e komşu olmuştur ..

Efendimiz'e layık bir ümmetin, nasıl olunacağını hayatları ile göstermişlerdir ..
ccc
benim gözümde kahraman değildir benim gözümde vatandaştır. Bu ülkenin tüm evlatları kahramandır bu aslan parçası onların sadece bir yansıması.
issiz adam
galatasaray- konyaspor maçında çıkılan pankartta şöyle yazıyor;
Vatan sana minnettardı fethi sekin.

Pankartın en başındaki çocuk şehit fethi sekin'in oğlu.
imschrolled
Hiç unutmamamız gereken şehidimiz. Umudumuzu artıran, bize de her koşulda yapabileceğimiz bir şeyler olduğunu hatırlatan polisimiz. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

caddeye ismi verilmiş. yaptıklarının yanında az olsa da, bir şekilde anısı yaşatılmalı. http://i.hizliresim.com/g2aV63.jpg

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches