11 eylül 2001 ikiz kulelerin bombalanması

ccc
bi kadın ile bir erkek el ele tutuşarak (kaçıncı kat olduğunu hatırlamıyorum ama) aşağıya atlamışlardı. Adamda ceket kadında etek vardı. Atlarken bu ceket ve etek paraşüt etkisi yapar bu insanlara. Kurtuluşları yok ancak kurtulmak için atlamışlardı. Büyük bir ironi gerçekleşmişti. Atlarken bu praşüt etkisi yapan giyisiler ölmelerini geciktirmiş ve bu kişilerin son anlarını verdikleri kararı sorgulamakla, oluşan patlamayı kınamakla geçirmişlerdir. Zor mu zor bir durum. Aklımdan bu ikilem hiç çıkmıyor terör eylemi denildiğinde.


tanım: El-Kaide'ye bağlı kişiler tarafından kaçırılan uçakların 11 Eylül 2001 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'ndeki iki farklı hedefe intihar saldırısı düzenlemesiyle gerçekleşen bir dizi saldırı. Saldırılar sonucunda 19 hava korsanı dahil 2.996 kişi hayatını kaybederken, 10 milyar $'ın üstünde maddi hasar meydana geldi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches