protein tozu

mycou26
genellikle peynir mayalanırken , peynir altı suyundan üretilir.

Kaynak: [http://www.susedo.com.tr/Whey-Protein Whey protein]
atanamayan yeni mezun
etten pirzoladan da alınabilen protein'in, sporculara sunularak metabolizmaya hızlı bir şekilde protein kazandırmaya yarayan tozlardır. spor ile ilgilenen kimseler bu tozları iyi bilir.
bayyanlis
protein tozu; genellikle bir vücut geliştirme takviyesi olarak kullanılan konsantre edilmiş ve toz haline getirilmiş protein zengini supplement.
peynir altı suyu proteini veya whey proteini ise, peynir üretiminde bir yan ürün olarak ortaya çıkan peynir altı suyundan izole edilen proteinlerin bir karışımı. genellikle vücut geliştirme sporu ile ilgilenenler, güç antrenmanı yapanlar, atletler ve yarışçılar, vejetaryenler, spor yapmaktan keyif alanlar, zayıflamaya yönelik diyet yapan kişiler kullanırlar.

https://www.ssnsports.com.tr/ssn-command-quadro-whey-protein-2370-gr

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches