10 ocak 2017 euro kuru

TurinTurambar
bugün 4 tl yi görmüş kurdur. kırılgan ekonomiler arasında parası bu kadar değer kaybeden başka bir ülke yok. merkez bankası birşeyler yapacak mı bekliyoruz bakalım.
cayisallama
bir çok işletmenin kepenk kapatmasına neden olacak olan, neden olan kurdur. Sadece avro da değil, dolar ve diğer paralarda aynı şekilde.

Bu saatten sonra merkez bankasının müdahalesi de bir sonuç getirmeyecektir. Zamanında yapılmayan müdahale, hastalık yayıldıktan sonra bir kıymeti yok. Mikrop gibi bir anda yayılıyor.

Babacan döneminde, iktidar içerisinde ekonomiden anlamayan başta cumhurbaşkınımız olmak üzere diğer yetkililere karşı bir muhalefet vardı. Zamanında önlem alınabiliyordu. Ancak şimdi cumhurbaşkanının düşüncesi, bilgisi yalnışta olsa ses çıkartmıyorlar. Bu yapılmayan muhalefet kurun başını yakıyor ister istemez.

şöyle büyük hata tabi cumhurbaşkanında;
ey avrupa sen kimsin? Tamam yapmak lazım ancak ihracat,ithalatın büyük bir kısmını buraya yapıyorsun az ekonomiyi de düşün, az kendi iş adamını da düşün, esnafı da düşün. sonra boz doları çıkıyor çözüm olarak. Dolar bozma kur üzerinde maximum %2 etkili oda maximum.

diğer taraftan mevcut ülke ve dünya olarak bir ekonomik kriz içerisindeyiz. Bunun etkisini ülkemiz şu aralar iyiden iyiye sert olarak hissediyor. Yani kurun bu hale gelmesi bi yerde normal. Önlem alınmazsa 5 rahat geçer.

Umuyorum ki çok daha büyük rakamlara ulaşmasın. 6 nın üzerine çıkarsa şuan ki hükümetin değişimi bi kaç haftayı bulur.

Dünyayı yöneten ekonomidir, şirketleri yöneten kardır, aileyi yöneten maaştır. paranın hesabını düzgün yapamazsanız ailede sevgi saygı kalmaz, şirkette kar kalmaz ülkede huzur ve refah kalmaz. Acilen ama acilen bu işe çözüm bulmaları gerekiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches