parayı kaliteye tercih eden futbolcular

cayisallama
Carlos Tévez, Axel Witsel, Ramires, Graziano Pellè, John Obi Mikel, Jackson Martínez, hulk ve oscar gibi oyuncular.

Daha önce Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giyen birçok futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi’nde oynamak yerine kariyerlerine, daha yüksek maaş aldıkları Asya ya da Amerika’da devam etmeye karar verdi.
Önce ABD, sonrasında da Çin’in, dünyadaki futbol pastasından daha fazla pay almaya karar vermesiyle kariyerine Avrupa’da devam edebilecek onlarca oyuncu, futbola ilgiyi arttırmak için astronomik maaşlar ödemekten kaçınmayan bu ülkelerde top koşturmayı tercih etti. Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS), David Beckham, Frank Lampard, Thierry Henry, Steven Gerrard, Kaka, David Villa, Andrea Pirlo gibi kariyerinin son demlerindeki oyuncuların durağı oldu. Özellikle 2016’da yaptığı transfer harcamasıyla dikkatleri üzerine çeken Çin Süper Ligi ise ABD’nin aksine kariyerinin ortasındaki isimler için bir cazibe merkezi olmaya çalışıyor.

imschrolled
Fenerbahçe'nin yüksek bonservis ile aklını çeldiği tüm oyunculardır. maalesef kariyerleri bitiyor. stoch şampiyonlar ligi oynamak için tercih etmişti güya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches