takdir belgesi

imschrolled
on numara beş yıldız belgesidir. geçerlilik tutarlılık yorumlarına girmeden, alanı mutlu eden belgedir. çerçeve olayı abartıdır, nitekim.
cayisallama
öğrenim hayatım boyunca hep aldığım belgedir. Sadece lise ikide ve lise sonra iyice önemsiz hale gelmişti. Bu dönemler hariç.

Bu belge ile ilgili lise iki de resim hocasına, hocam benim bu işe yeteneğim yok, yapamıyorum,çizemiyorum gel şu derse bir verme demişliğim var. Ancak hoca dikkate almadı tabi vermişti biri. O dönem biraz sıkıntılıydı aslında.

Bu belgeye önem veriyormuşum demek ki gidip resim hocasından not istemek bu gün çok saçma geliyor açıkçası.
O notu istediğimde şunu diyebilseydi keşke bana; emeğin olmayan şeyi çalışmadan alman senin ilerki hayatına da nüksedecek. Hep emeksiz şeyler peşinden koşmana ağlayıp zırlayınca isteğin olacağına ikna olacaksın. bu notu ben bu gün sana verirsem geleceğine de yön vereceğim. Beni bu vebale sokma hacı.
demedi tabi;
resimleri yapmadığın için geçirmeyeceğim dedi. Halbuki başka birine yaptırmak istemiyordum.
gruda
okullarda işler değişiyor.
Lise öğrencilerinin teşekkür ve takdir alabilmeleri için 5 günden fazla devamsızlık yapmamaları gerekiyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches