fetö'den dolayı işten atılan arkadaşı aramamak

issiz adam
ben ve benim gibi insanlardır.

Bu örgütle hiçbir bağlantım olmamasına rağmen ben bile çekiniyorum desem yalan olmaz.

Geçen arkadaşlar arasında muhabbet ederken biri şu atılan arkadaşı aradınız mı diye sordu?
aramadık cevabı herkeste ortak tabi.

Sonra biri arayıp ne diyeceğim. Siz darbe mi yaptınız diye mi soracağım? Amacınız darbe miydi diye mi soracağım? senin suçun günahın var mı diye mi soracağım? bu işlere nasıl bakıyorsun diye mi soracağım? Maaşlarınızı aldığınız doğru mu diye mi soracağım?

Aramasan bir dost kaybı olacak. Arasan, bu adam işin içinde mi değil mi kaygısı var ayrıca arayıp sorulacak söylenebilecek ne var ki!
Birikifreddygeldi
Çok ayıptır. Onlarca seneyi birlikte geçirip başına bir is gelince öyle yapılmaması gerekendir. Belki bir suçu yoktur. Ha suçu olduğundan supheleniliyorsa, zaten faaliyet içinde ki bir şakirtse ne hali varsa görsündür. O ayrı mesele tabi.
(gbkz:)ben anlamadım ki kim Türk,kim yabancı

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches