türkiye'nin ilk kedi köyü

cayisallama
hayalleri olan insanların, hayallerinin peşinden giden insanların çoğalması, var olması muazzam bir şey. kendini sokak hayvanlarına adayan iki güzide insana desteğin artması ve kocaaman bir kedi şehri olmuşması ne güzel olurdu.


--- (gbkz: spoiler) ---



“istanbul‘da yaşarken ‘mandıra filozofu’ filmini izledik. bu film hayatımızı değiştirdi. filmin ardından antalya‘ya yerleşme kararı aldık. bir süre sokakta hayvanları besledik. ardından hayalimiz olan kedi köyünü kurmak için dernek kurduk. hayalimizi gerçekleştirmek için 1974 model bir aracım vardı, onu satıp bu alanı kiraladık. hayvanseverlerle bu alanı temizledik ve küçük kulübeler yaptık.”


--- (gbkz: spoiler) ---

[http://www.malayani.com/kultur/hayvanlar/turkiyenin-ilk-kedi-koyunu-kurdular/.html tık tık]

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches