geliyoo.com

ccc
yerli ve milli bir arama motoru.

Avea,vodafone interneti gibi. Her şeyin alt yapısı türk telekomdan alınıp kendi markası altında satılır ya öyle bişe. Alt yapı google dan. marka bizim. olay kısaca bu.
https://www.geliyoo.com/
imschrolled
alt yapı kısmı üzücü olsa da, sevindiricidir. her zaman böyle başlar. yerle işletim sistemi de şart. Türkçe üzerine kurulu bir \"yaygın\" yazılım dili ailesi, sonra program ailesi ve sektörde ne varsa.


İsim sempatik. Logoda ise, internet exp ve tgrt karışımı bir görsellik var. Başlangıç olarak fena sayılmaz ama daha enerjik ve kırmızı tonlara yakın logo bence daha hoş olur.

gewende
Aramaları Google üzerinden yapan 'arama motoru' yani siz bir şey aradığınızda Google dan arayıp bulup getiriyor. Fazla yüklenme durumunda Google arama limitini aştığından Google izin vermeyebilir böyle bir ihtimalde mevcut

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches