yoğunluktan normale dönüş

kuntakinte
Organizasyon işi yaparken çok yaşadım bu durumu. 2 gün geziye git. gelince konser düzenlemesi yap. Biletleri satış noktalarına götür. O ara derslere gir. Ardından sponsor ara. Sponsorlara özel reklam ayarla. Mekan arayışına gir. Diğer geziyi planla. Afişleri as. Biletleri sat. Vize sınavlarına gir. Ardından diğer gezileri yap vs vs uzun bir maraton yaşardım. Bu arada birkaç saat boşluk bulursam kendime ayırırdım.
melankomik
boşluğa düşmüş gibi olursun. bi an ne yapacağını şaşırırsın. bi can sıkıntısı, kendini bir dışarı atma, yeni bir uğraş bulma şeklinde devam eder. birinci günün sonunda genişşş bir rahatlama hissiyle dolarsınız. oh be dünya varmış deyip ayaklarınızı uzatır keyfinize bakarsınız.
casper
Benim için ikinci dönem asla olmayacak durumdur. Yoğunluktan yoğunluğa geçiş diye bişi varsa onu da ben yaşıyorum!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches