memur sözlüğün ahlak seviyesi

kuntakinte
bakıyorum da maşallah herkes ermiş insan. bir tane küfür yok. bir tane giydirme, laf sokma yok. her işiniz gizli, kaypakça di mi lan.

sigara içmeyip de içen doktorlar gibisiniz. çalmayın aldatmayın diyip aldatan imamlar gibisiniz. kitap okuyun diyip okumayan öğretmenler gibisiniz!

neyse.

arada bir sövmek iyidir. hayatı çekilmez hale getiren kişilerin kişiliklerini s.eyim.
imschrolled
zorunlu açıklama sebebidir.

sorgulamak kimsenin haddine değildir. biz iyi biliriz ahlak seviyelerini. memlekette, ahlak seviyeleri şekilci yüzeysellerin karşısında, muazzam ilerleme tutkusuyla kendini bulmuş ve bulmaya da devam etmektedir. Bu nedenle, onlar konuşsunlar. Biz ahlak seviyelerinin muasır sözlükler medeniyet seviyesinde hep, bir, iki, üç hatta dört beş adım önde olmaya büyük bir nizamla, önemli bir gayreti omuzlarımızda taşıyarak devam edeceğiz.

tamam açıklama bitti işte. slogana gerek yok.

t: şaka bir yana, ne de güzel devam edendir. seviyeli ortam pek bir güzel. sevgiler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches