balkanlarda fetö yapılanması

axit
MERAKLISINA NOTLAR. .....................................

Özellikle Yugoslavya’nın 90’lı yıllarda savaş ile hâsıl olan ve bölünmesiyle ortaya çıkan yoksulluğu fırsat bilerek orada yapılanmaya başladılar. 20 yılı geçkin bir süredir maalesef FETÖ Balkanlar’da da çok etkili.
.................................................................................

Türkiye’de uygulanan yapılanmanın birebir aynısı Balkanlarda uygulandı. Burada FETÖ Balkan Milleti’nin Türk milletine olan sevgisini, bakış açısını ustaca kullandılar. “Biz Türkiye’den geliyoruz, burada ki tek gayemiz milli ve manevi çalışmalar yaparak, çocukları yetiştirmek” diyerek Balkan milletinin Türk milletine olan bakışını kullanarak rahatça Balkanlarda yapılanmalarını oluşturdular.

.................................................................................
Arnavutluk ve Bosna Hersek’te çok ciddi yapılanmalar içerisindeler. Polisten, bürokrasiye kadar her yere girmiş durumdalar. İş dünyası, eğitimin dışında medya dünyasında da ciddi etkileri var. Arnavutluk İslam Birliği’ni yönetecek kadar güçlüler şu anda. Tıpkı bir kanser hücresinin tüm vücuda yayılması gibi yayılıyorlar. Bu yalnızca FETÖ’nün bitmesi ile alakalı bir bakış açısı değildir. O ülkelerin geleceği içinde çok önemli bir süreçtir. Kendi bağımsızlıkları ve özgürlükleri .

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches