6 şubat 2017 thy ve halkbank'ın fon'a devri

cayisallama
tasarrufu arttırmak ve bürokrasinin önüne geçmek için yapılmış bir uygulama.

Bir şirket çatısı altında toplanmıştır. Bu olay doğru mu yalnış mı aslıdan hiç tartışılmayacak konu. Şöyle ki eğer işini doğru dürüst yapan insanlar olursa mükemmel bir uygulama. İçimizde bu uygulamayı yapacak kişilere güven yoksa çok felaket bir uygulama.

(bkz:varlık fonu) http://www.memur-sozluk.com/varlik-fonu
ccc
FETÖ ile aralarının iyi olduğu dönemde bu fonu kurmuş olsalardı ve yönetim \"fetöcü\"lerde olsaydı ne olurdu? Elimizde ne kalırdı?
issiz adam
Bakanlar Kurulu kararıyla Ziraat Bankası, BOTAŞ, PTT, TÜRKSAT, ETİ Maden, Çaykur, BİST Varlık Fonu’na devredildi.Antalya, Aydın, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Muğla’daki mülkiyeti Hazine’ye ait 46 taşınmazların tahsisleri kaldırılarak Türkiye Varlık Fonu’na devredildi.

Prof.Dr. Yalçın Karatepe, Varlık Fonu'nun ne olduğunu anlattı.
https://www.youtube.com/watch?v=Rk-ClXv6Nos

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches