sosyal medyanın gereğinden fazla ciddiye alınması

imschrolled
Yaşadığımız bir çok olay ve önemli bir kısmına ait süreçlerle ilgili, işleyişe dahil olmasıyla, hukuksal ve idari bazda diğer ülkelerdeki uygulamalarına göre daha fazla dikkate alınmasını ifade eder. Aynı zamanda, toplumsal rolü bakımından önemli bile olsa (sosyal medya), onu daha fazla önem taşıyan bir yer haline getiren, devlet eliyle yapılan uygulamalardır. günlük çözümler için, uzun süreli bir aklı, yapıyı köreltmektir bir yerde. Çünkü, sosyal medya engellenebilen ve sindirilebilen bir mecra olmayıp, tam tersine en verimli şekilde, sürekli olarak yönetilmesi gereken bir alandır. Konuyu fazla dağıtmadan sonuca geldiğimizde, aslında bu kadar ciddiyet unsuru barındırmaması gereken bir alan (güvenlik konularını dışarıda tutuyorum), yanlış uygulamalar ile bilinçli ya da farkında olmadan dikkate alınan bir yer haline getiriyor.

Doğası gereği, tepki alan içerikler/aksiyonlar öne çıkıyor. İşte bu tepkiler içerisinde, devletin bir aksiyonunun hazır ve ihtimal vaziyette bulunması; devletin sonraki hamleleri açısından problemlidir, nedeni de; hareket imkanı bırakmıyor ve direkt ortam, mecra geriliyor. Bu da, süreç temelli sosyal bozulmaları, patlamaları tetikleyebilir. Daha sistemli bir yönetim ve tabi ki özgürlükleri de düşünerek hareket edilmesi esas olmalıdır. Çünkü, farkında olmadan \"sosyal medyanın yönettiği bir yer haline dönüşmek\" kısmını; doğru yönetilemediği takdirde tehlikeli buluyorum. Ciddiyetin bu söz konusu mecra ile ilgili değil, daha çok devlet geleneğinde yer alan uygulamalarda olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu durum, spor alanı için de geçerli, maalesef. Bu şekilde yaparak, daha yaşanılmaz bir alan haline getiriyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches