eyof 2017 erzurum

ccc
2017 avrupa gençlik olimpik kış festivali erzurum. bu yıl gençlik kış olimpiyatları erzurum da yapılacak. 34 ülkeden 14-18 yaş arası yaklaşık 700 sporcunun katılacağı olimpiyatlara türkiye den 69 sporcu katılıyor.

erzurum, eyof 2017 süresince yaklaşık 2 bin katılımcıyı ağırlayacak. alp disiplini, biatlon, kayaklı koşu, curling, buz pateni, buz hokeyi, sürat pateni, kayakla atlama ve snowboard branşlarında madalya dağıtılacak.

detaylar
http://eyof2017erzurum.org

trt spor ekranlarında izleyebilirsiniz.
cayisallama
Mükemmel bir açılış ile başladı. Kış turizmi için mükemmel bir organizasyon. Doğunun güzellikleri bu tarz organizasyonlar sayesinde görünür hale geliyor.

Avrupa Olimpiyat Komitesince (EOC) Erzurum’da düzenlenen ve Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yaptığı 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF 2017) görkemli açılış töreniyle start aldı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches