ilber ortaylı'ya aşırı tepki gösteren adam

abuzeroklava
Adam haklı kendince. Adama göre (bkz: ilber ortaylı şişirilmiş bir balondur)

Akademisyen arkadaşlara baktığınız zaman aslında hiç bir şey üretmiyorlar. Bir makale mi yazılacak, bir kitap mı yazılacak, kaynaklar toplanır atıflar verilir ortaya bir şey çıkar. Ha bide anketler falan.

Bu adama kısmen katılıyorum. Tabi ilber hoca üzerinden değil. İlber hocaya ayrı bir sevgim sempatim var, ayrı bir saygım var ki bunu fazlasıyla hak eden bir adamdır.

Adamın dediğine göre asıl mesele üretmek. Bir şeyler ortaya koymaktır. Asıl başarı zanaattir, asıl başarı sanattır. Bu gün dalga geçen bi ton insan bunu yiyecek bi on seneye.

Benim gözüm de de evde bozulan musluğu yapabilen adam, cam kesebilen adam, fayans döşeyebilen adam çoğu akademisyenden kıymetlidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches