puan tablosu

gewende
profilimizde yer alan ve sözlük içinde yapılan aktiviteleri değerlendiren sistem.

aktivitelerin çarpım oranlarını incelerken dikkatimi çekmiştir verilen eksi oy '-0.2' ile çarpılmaktadır. bu büyük ihtimal farkında olmadan yapılan ya da bunun ne gibi bir durum oluşturacağı üzerinde pek durulmamış ki olacak ki eksi değer ile çarpılmaktadır.

şöyle yazılan entrylere oy vererekte bir nevi kedni bakış açımız ile birer sembolle düşüncelerimizi belirtmekteyiz anonim olarak olsa bile. ancak bu durumda düşünce belirtmek yada olumsuz oy kullanmak cezalandırılmaktadır. oysa ki beğenmek kadar beğenmemekte hür iradenin göstergesi olup bunu cezalandırmak bu iradeye ket vurmak ve etkisi olsun ya da olmasın bir şeye zorlamak demektir. sonuçta eksi oy verdiğimde sistem beni eksi çarpan ile cezalandırmaktadır. ya oy verme ya da pollyannacılık yap demektedir.

admin
gicik oldugumuz birine seri eksi oy vermek gibi bir huyumuz var, bu duruma karşi bir nevi fren sistemidir eksi oy karsiliginde kendi hanemize eksi yazdirmak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches