hürriyet gazetesi

abuzeroklava
Bir gazete.
Bunlar omuzu kalabalık paşa kucağına otura otura şaftları kaymış kulampara sarması olduklarından... Al birini vur ötekine... Hepsi aynı.. Güya Karargah Rahatsız manşetine yalandan bir kurban vererek yırtmak istiyorlar. Sedat Ergin puşt da Fikret Bilal değil mi?
Rıhtım
tık almak için içi bomboş haberleri flaş, şok vs. başlığıyla servis eden paçavra.
Örneğin saçma bir evrak ihmalini son dakika: hayatlarının şoklarını yaşadılar diye veriyorlar.http://www.hurriyet.com.tr/nikahtan-20-gun-sonra-nufus-mudurlugunde-hayatlarinin-sokunu-yasadilar-40547831
1
cayisallama cayisallama
Aynı haberi okurken aynı tepkiyi verdim. Aklımdan lan bunlar kardeş mi çıkmışlar acaba diye girdim sonra hemen geri çıktım.
Rıhtım
Tarihi güce yaranmak ve ülkemizde çoğunluğu oluşturan İslami kesimi aşağılamak için haber yapmakla dolu olan gazete.
Bugün ise AKP'ye yakınlığı ile bilinen Abdülkadir Selvi'ye köşe ayırırken ufak bir iktidar muhaleti yaptı diye Akif Beki ile yollarını ayırmış oldular.
Trajik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches