beymen'de 26435 tl'ye satılan ceket

cayisallama
"dış ceket"tir.

https://www.beymen.com/…iton-dis-ceket_215263_10115

bu tarz başlıklar burada daha yok belki ilerki dönemlerde olur bilemiyorum. Bu tarz başlığın tek açıklaması var ki ben bu tarz reklamları çok zekice buluyorum.

Şimdi google adsense en son ziyaret ettiğiniz ve ilgi alanınıza giren reklamları sizin gözünüze gözünüze sokar. En son beymen'i mi ziyaret ettiniz reklamlarda onu görürsünüz. Sarar ı mı ziyaret ettiniz onu görürsünüz. Sağ tarafta sürekli trendyol,n11, truva, en uygun gibi sitelerin reklamları mı çıkıyor demek ki en son yada bi ara bakmışsınız.

Beymen de ulan biz adwords e o kadar reklam verdik bari buraya giren herkes bi şekilde görsün amaçlı böyle başlıklara yönlendiriyor. Ayıp mıdır değildir. Ancak yöntem zekicedir. Kabul etmek lazım.
abuzeroklava
manken manken olduğunun keyfini çıkartıyor. O monta para vermez muhtemelen, o kadar da kazanmıyordur. Giymişken bi tur daha giyeyim demiştir muhtemelen.

Ben o parayı versem üzerine yatmam, yağmurda dışarı çıkmam, toz konar diye toz bezi ile dolaşırım. Hatta içime giyerim bişe olmasın diye.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches