muharrem ince'den skandal almanya savunması

abuzeroklava
bu ifadeleri kullanabilecek kadar acizdir. Mantık dışıdır. Almanya ya çalışmaya giden emektar hemşehrilerimiz ile savaştan kaçıp bize sığınan insanlar aynı kefede olur mu hiç.
Kendi ülke çıkarını hiç mi düşünmüyorsun sn. ince. Parti başka şeydir devlet adamı başka şey.

"Esed dese ki, 3.5 milyon Suriyeli var Türkiye'de. Ben de gelip İstanbul'da bir miting yapmak istiyorum dese ne olacak?"

angarali
bir siyasi parti liderinin bile hakkıyken kendi vatandaşları ile buluşmak, devletin cumhurbaşkanının en doğal hakkıdır. engellemek nazi zihniyetidir.

Muharrem ince de inceden incede saçmalamış yani.
bobiler
esed örneği bir örnektir. Konuşmanın tamamını dinlemeden inceden saçmalamış demek kolay tabi.
önce konuşmanın tamamını dinleyin, mantığı anlayın sonra eleştirin.
gewende
olay tersten okunduğundan farklı anlamlar çıkarılabilen başlıktır.

aslında mantık şudur; bir devlet bir seçim yapacaktır ve bu seçimde oy kullanacak kişiler yani kendi yurttaşları oy kullanarak bu seçimin gidişatını ve sonucu belirleyecek olan yegane etkendir(en azından biz öyle varsayalım). kişiler ya da liderlerde bunları ikna etme yollarından biri olan mitingi kullanırlar. burada kendi yurttaşlarının neden niçin nasıl başka ülkelerde olduğu önemli değildir önemli olan onların oy kullanacak kişiler olması ve potansiyel seçmen olmalarıdır. yani muharrem ince aslında çok doğru bir örnek vermiştir yani esad ben rejim için ya da başka birşey için seçime gideceğim dediğinde ve en çok yurttaşını barındıran ülke olan türkiye de miting yapacağım dese hükümetin tepkisi ve reaksiyonu ne olur?işte bu can alıcı şeffaflık sorusu ve testidir. kendi için istediğin şeyi bu durumda verir misin?
esad ın kendi yurttaşlarına nasıl davrandığıı burada konu değildir çünkü bu farklı bir zemindir, seçimdir ve kendi konjonktürü vardır bunun.

ayrıca, ince sen hala su bile vermeyen zihniyetin adamısın...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches