kpss 2017 sınav ücretleri

smmmsozluk
yine soyguna devam dedirten ücretlerdir.
Puan hesaplamaları için daha öncede yds yi ayırıp ayrıca soygun yapıyorlardı şimdi de önemli dersleri ayırıp yeni bir soygun şekli keşfetmişler.
cayisallama
siyasilerden biri de çıkıp demiyor ki;
aga bu nedir

Bir işletme mezunu kamuda bir yere gelebilmek için öncelikle kpss sınavına girmesi gerekiyor. Bu sınava girmesi için de 420,00 TL yatırması gerekiyor.
Bu 420,00 Tl nedir?
genel kültür ve genel yetenek: 60 TL
kamu yönetimi: 40 TL
uluslararası ilişkiler: 40 TL
İşletme:40 TL
Muhasebe:40 TL
Hukuk:40 TL
İktisat:40 TL
İstatistik:40 TL
Maliye:40 TL
Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri: 40 TL

Şimdi bu sınavların hepsine öğrenci girmek zorunda. Girmezse ne olur? Puanı hesaplanmaz. Adamlar o puan türlerini düşünüp ocak ayında puan türlerinde değişikliğe bile gitmişler.

Eğitim ücretsiz olmalıyken bir kişi sınava girmek için asgari ücretin yarısı kadar para ödemek zorunda.

Bu bir suç mudur? Çok ciddi bir suçtur. İnsan kendi halkını kazıklar mı? İnsan kendi milletine bunu yapar mı? Hadi yaptı diyelim insan kendi geleceği olan gençlerin önüne maddi olarak bu kadar büyük bir yük koyar mı? Eğitim suçudur bu.

Siyasilerden biri de çıkıp demiyor ki aga bu nedir? Tek dertleri evet hayır olan bu insanlar bu rezilliği göz ardı ediyor.

Şahsım olarak, sınava girmeyecek biri olarak bu saatten sonra ki başvurular daha bitmedi. Bu sınav ücretlerini üzerinde bir düzenleme yapmazlarsa ve buna bir siyasi parti ciddiyetle karşı çıkıp sonuç elde etmezse, kendime sözüm olsun, sınava girecek bunca mağdurun hesabını ileride bir gün siyasi güç elde ettiğimde soracağım.

Bu skandal karara, bu şark kurnazlığına, bu küçük esnaf zihniyetine nasıl büründüklerinin hesabını vermeleri lazım. Türk eğitim sistemine verdikleri zararı engellemeyecektir ancak bunun hesabını vermeleri lazım.
Başta başkan ömer demir olmak üzere;
Ya başkan sen ne yapıyorsun bu ücretler çok afaki demeten şakşakçı müdürler de bunun hesabını vermeli.Türk adaletine güvenim sonsuz.Elbet vicdanlı savcı ve hakimlerimiz var. Elbet göreceklerdir.

ömer demir'e hacı yaptığın yanlış. eğitimi katlediyoruz. Ölçmüyoruz sıçıyordur demeyen asıl suçlular ise;
-ösym hukuk müşavirleri başta olmak üzere,
-Soru Hazırlama ve Geliştirme Daire Başkanı
-Sınav Hizmetleri Daire Başkanı
-Yabancı Dil Sınavları Daire Başkanı
-Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanı
-Strateji Geliştirme Daire Başkanı
-İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı
-Dış İlişkiler ve İş Geliştirme Daire Başkanı
-Sınav Görevlileri Yönetimi Daire Başkanı

not: yazdıklarım hiçbir şekilde tehdit içermez. Sadece bu gün sorulmayan o soruları yarın bir siyasi erke sahip olduğumda adalet karşısında vermeleri için elimden geleni yapacağım. Bu rezillik unutulmaz.

Not 2: not 2: Ayrıca bu sınav olayını, yönetim olayını neden prof olmuş kişilere teslim ediyorlar. Bizdeki akademik kadronun hali ortada. versinler türmob'a öğrenci de kurtulsun devlette kurtulsun bu dertten.
imschrolled
kafası çalışan insanların bir yere gelmesini önleme politikalarının dikkat çekici bir örneğidir. bunu maalesef, her aşamada yaşıyoruz.
ccc
ÖSYM, KPSS sınav ücretlerini yeniden değerlendireceğini açıkladı.Olumlu bir gelişme.Sınav ücreti sembolik olmalı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches