fatma betül sayan kaya

bobiler
Çoğumuz ilk defa gördü yüzünü. Yabancı değil, bizim aile ve kadından sorumlu bakanımız.
Seni böyle bir durumdan dolayı tanımaktan üzgünüm. Keşke seni Hollanda'dan sınır dışı edildiğinde değil de çocuklara tecavüz edenlere karşı kendini siper ederken tanısaydık ya da bir kadın cinayeti davasında bir kadına destek olurken.
Çünkü bir kadının öldürülmesi, bir çocuğun aç kalması, bir evladın annesiz büyümesi senin Hollanda'ya girmenden çok daha önemliydi.
Aladağ'da evlatlar yanarken, vakıflarda çocuklara tecavüz edilirken, parkta kadınlar dövülürken, çocuklar sokaklarda tekmelenerek öldürülürken hiç sesin çıkmamıştı! Üzgünüm, sınırdışı edilirken sesinin o kadar gür çıkmasından, beni bizi temsil ederken sana yapılanlardan üzgünüm, arkana baka baka ülkene gelip sana bu haksızlığı yaptıkları için kendini kahraman ilan etmenden daha da üzgünüm !

Aklımın, vicdanımın sesi size de ses olsun !
Rıhtım
Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden şeref derecesi ile mezun oldu. New York Üniversitesinde meme kanserinin termal görüntülenmesi konusunda master çalışması yaptı.

Hem doktor hem mühendis hem de yurt dışı masterlı mesture bakanımız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches