olympic lyon

imschrolled
beşiktaş'ın avrupa ligi serüvenindeki yeni rakibi. güzel futbol garantisi sunan 2 takımın maçı olacak böylece. (harbiden erken final.)

fransa ligi temsilcisidir ve yakın dönemde üst üste 7 şampiyonluk ile 2002 - 2008 yıllarında ligi domine etmiştir. (juninho, benzema, kader keita, govou, malouda vs.)

son yıllarda, psg egemenliğindeki ligin tekrar toparlanma sürecindeki takımı olan lyon, bu sezon tıpkı beşiktaş gibi şampiyonlar ligi grup aşamasında 3. olarak avrupa ligi'ne katıldı. AZ Alkmaar'a karşı aldığı sonuçlarla dikkat çekmişti. İki maçta 11 golü var. (4-1 ve 7-1) Bir sonraki turda da Roma'yı elemeyi başardı. Hücum hattı ile son derece korkutucu bir takım. Lacazette, Tolisso, Fekir, Valbuena, Cornet gibi öne çıkan oyuncuları var. Depay, Beşiktaş'a karşı avrupa ligi statüsü nedeniyle oynayamıyor. Çok hızlı hücuma çıkıyorlar. Bir sıkıntısı, büyük maç ve deplasman maçlarında sıkıntı yaşıyorlar. İlk maçı beraberlikle filan atlatıp, içerde sonuca gidebilir.

Beşiktaş'ın deplasmanda yendiği Napoli'den daha zor bir takım değil. (Hücum kapasitesi bakımından.) Fakat şu sıralar çok formda olduğu söyleniyor. Roma'yı elemesi filan da boşuna değil. Bu nedenle, şu tabloda kimsenin karşılaşmak istemeyeceği bir takım.

İzleyenlerin keyif alacağı maçlar olacaktır, her ihtimalde; bu kısım güzel. Tam Aboubakar'a göre maçlardı, cezalı olması kötü oldu. Beşiktaş, her şeye rağmen potansiyeli olan bir takım, doğru oyun ve doğru mücadele ile zorlanarak eleyebilir. Elemesi durumda, cidden büyük bir iş başarmış olur. Final yolu da açılır.

Beşiktaş'a başarılar. Umarım bu turu da geçer ve gerisi de gelir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol

tag heuer carrera womens price montblanc timewalker 2017 replica watches rolex oyster perpetual datejust made in hong kong vintage heuer chronograph replica watches hublot 992703 price panerai limited edition 2015 replica ladies watches ulysse nardin watches platinum brand watches for ladies uk replica watches belfort watch kickstarter breitling yellow face chrono uk replica watches